Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

Πανέτοιμη η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας

 


ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Βέροια, 22/7/2023

Προς τον Διευθυντή της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ

κ. Διευθυντά,

επικοινωνούμε μαζί σας με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σας στο φύλλο 22-23 Ιούλη 2023 (σελίδα 9) με το οποίο ατυχώς αφήνονται υπόνοιες και δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις ως προς τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας.

Θέλουμε να πιστεύουμε αφενός πως σας ενδιαφέρει πρωτίστως η έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών σας και αφετέρου πως το εν λόγω δημοσίευμα προέκυψε από την απουσία ενημέρωσης του δημοσιογράφου, ενημέρωση την οποία ο συνδυασμός ποτέ και σε κανέναν δεν αρνήθηκε.

Επιθυμούμε, λοιπόν, προς αποκατάσταση της αλήθειας και για τη σωστή ενημέρωση των αναγνωστών σας αλλά και όλων των δημοτών του Δήμου Βέροιας να αποσαφηνίσουμε πως η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας είναι πανέτοιμη καθόλα ακόμα και σήμερα να καταθέσει το ψηφοδέλτιό της για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η ανακοίνωση των 30 πρώτων υποψηφίων δημοτικών μας συμβούλων ήταν επιλογή μας λόγω της απουσίας πολλών υποψηφίων εξαιτίας της θερινής περιόδου.

Στις αρχές Σεπτέμβρη η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας θα παρουσιάσει σε μεγάλη, κεντρική εκδήλωσή της το σύνολο του ψηφοδελτίου της, το οποίο αποτελείται από ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού κινήματος,, βιοπαλαιστές αγρότες, νέους επιστήμονες, γυναίκες, επαγγελματίες και νεολαίους.

Με εκτίμηση

Χατζησάββας Παναγιώτης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας