Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Για τις απεργιακές κινητοποιήσεις για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Ν.Δ - Παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της 24ης Φλεβάρη 2020



Βέροια, 25 Φεβρουαρίου 2020 
Η παρακαταθήκη που άφησαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις του ταξικού εργατικού κινήματος στις 18 Φλεβάρη είναι πολύ σημαντική και ελπιδοφόρα για τους αγώνες και την ζωή του λαού μας. Η προσπάθειά της κυβέρνησης της ΝΔ να επιβάλει σιγή νεκροταφείου μπροστά στον αντιασφαλιστικό οδοστρωτήρα δεν πέρασε. Η πλειοψηφία του λαού μας δηλώνει αντίθετη στα νέα αντιλαϊκά μέτρα. Η επίθεση της κυβέρνησης και οι συκοφαντίες ενάντια στους απεργιακούς αγώνες των συνδικάτων και στα αιτήματά τους με σύμμαχους τους εργοδότες και τους εκπροσώπους του εργοδοτικού συνδικαλισμού, δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.

Η προσπάθεια που έγινε και εδώ στον Δήμο μας από εργοδοτικά κέντρα και συνδικαλιστές διευθυντές δεν έπιασε τόπο. 
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες του τόπου μας στο νέο συλλαλητήριο ενάντια στην διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης που οργανώνουν το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας-Πέλλας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας  την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00΄, στην Πλατεία Δημαρχείου, στη Βέροια.