Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση: Η μόνη επιλογή για τον λαό και τη νεολαία μας

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ

Αυτό που ενδιαφέρει τους δημότες δεν είναι η νομή των αξιωμάτων. Αυτό απασχολεί μόνο εκείνους τους υποψηφίους των παρατάξεων των αστικών κομμάτων, που αντιλαμβάνονται τη συμμετοχή τους στις εκλογές για την τοπική διοίκηση ως μια ευκαιρία για επαγγελματική διασφάλιση.

Τους δημότες τους ενδιαφέρουν και τους πονοκεφαλιάζουν άλλα, πραγματικά προβλήματα. Αν θα έχουν μόνιμη και σταθερή εργασία, αν θα μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς την οικογένειά τους χωρίς να χρειάζεται να δουλεύουν από νύχτα σε νύχτα, αν οι αγρότες θα μπορούν να συνεχίσουν να παράγουν, αν το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων θα μειωθεί, αν θα καταργηθεί το αίσχος των "ανοικτών τιμών". Αν τα παιδιά τους θα στεγάζονται σε σχολικές αίθουσες κι όχι σε κλουβιά, που δε θα πέφτουν τα ταβάνια. Αν όλα τα παιδιά θα μπορούν να εγγράφονται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς χωρίς vouchers και τροφεία. Αν το νερό θα είναι δημόσιο αγαθό που θα παρέχεται φθηνά στους δημότες.

Αυτά τα προβλήματα των λαϊκών οικογενειών και πολλά ακόμα μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας τα ανέδειξε όλα τα προηγούμενα χρόνια για αυτό κι η Λαϊκή Συσπείρωση είναι η μόνη επιλογή για τους δημότες που ονειρεύονται και θέλουν έναν δήμο που οι λαϊκές ανάγκες θα είναι πραγματικά μπροστά, που η δημοτική αρχή θα μπαίνει μπροστά, θα αγωνίζεται μαζί με τον λαό, θα διεκδικεί και θα επιβάλει τελικά λύσεις προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων, στον αντίποδα των πολιτικών που εφαρμόζουν όλες οι αστικές κυβερνήσεις κι αβαντάρουν όλες ανεξαιρέτως οι παρατάξεις των αστικών κομμάτων.

Στις εκλογές του Οκτώβρη στηρίζουμε, δυναμώνουμε αποφασιστικά τη Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας.

Μπροστά οι ανάγκες του λαού και της νεολαίας μας!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ