Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Κάλεσμα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ για τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη


 

Κάλεσμα της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ για τις εκλογές της 8ης Οκτώβρη

Βέροια, 6/10/2023

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Χατζησάββας Παναγιώτης και οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι απευθύνουμε πλατύ αγωνιστικό κάλεσμα στον λαό του Δήμου της Βέροιας ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου να πάει στην κάλπη και να επιλέξει το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο, τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, που είναι ο μόνος συνδυασμός που βάζει στην προτεραιότητά του τα πραγματικά προβλήματα των δημοτών και τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική όλων ανεξαιρέτως των κυβερνήσεων που έχουν διαμορφώσει μια σκληρή και δυσβάσταχτη πραγματικότητα για τον λαό.

Στις πολιτιστικές πρωτεύουσες και στα δημοτικά αεροδρόμια και υδατοδρόμια που οραματίζονται οι άλλοι συνδυασμοί, εξαγγελίες που θα τις ακριβοπληρώσουν οι δημότες και από τις οποίες οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τουρισμό, βιομηχανία, μεταφορές και μεταποίηση, η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ αντιπαραθέτει τον αγώνα και τη διεκδίκηση για να βρουν επιτέλους λύση όλα τα άλυτα για δεκαετίες προβλήματα των δημοτών, όπως η σχολική στέγη, οι χώροι άθλησης (Δημοτικό στάδιο, Κολυμβητήριο, ΔΑΚ Μακροχωρίου, κ.ά.) οι χώροι στάθμευσης, οι παιδικοί σταθμοί, οι παιδικές χαρές, τα αδέσποτα, η μείωση των δημοτικών τελών σε λαϊκά νοικοκυριά και μικρομάγαζα, η προστασία των βουνών μας ενάντια σε όλους όσους θέλουν να τα γεμίσουν ανεμογεννήτριες, η διάσωση της Κυριώτισσας, κ.ά.

Ο λαός του Δήμου της Βέροιας δεν έχει τίποτα το διαφορετικό κι ελπιδοφόρο να περιμένει ούτε από τον συνδυασμό του κ. Βοργιαζίδη (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) αλλά ούτε και από τους πρώην αντιδημάρχους του κ. Βοργιαζίδη, τον κ. Παλουκίδη (ΝΔ) και τον κ. Κορωνά (ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι μάλιστα ακόμα και στα προεκλογικά τους φυλλάδια καμαρώνουν για αυτό. Παρά τις δήθεν προεκλογικές διαφορές τους όλοι αυτοί λίγους μόνο μήνες πριν ήταν όλοι μαζί και στήριζαν με την ψήφο τους τη δημοτική αρχή του κ. Βοργιαζίδη. Όλοι αυτοί θα είναι και την επόμενη μέρα ξανά όλοι μαζί μεταφέροντας και ψηφίζοντας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, όπως έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο λαός του Δήμου της Βέροιας μπορεί να κάνει την πραγματική έκπληξη το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου: να δυναμώσει τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, τον πραγματικό αντίπαλο της αντιλαϊκής πολιτικής που θα υλοποιήσουν όλοι οι υπόλοιποι συνδυασμοί και στον Δήμο μας. Για να αποκτήσει μια δημοτική αρχή που μαζί με τον λαό θα αγωνιστεί ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και θα βάλει μπροστά τις ανάγκες και τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ