Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Ο λαός του Δήμου Βέροιας να βγάλει συμπεράσματα από τις προτεραιότητες των συνδυασμών των κ. Βοργιαζίδη, Παλουκίδη, Κορωνά


 

Ο λαός του Δήμου Βέροιας να βγάλει συμπεράσματα από τις προτεραιότητες των συνδυασμών των κ. Βοργιαζίδη, Παλουκίδη, Κορωνά

Βέροια, 24/9/2023

Με μεγάλη επιτυχία και απήχηση συνεχίζονται οι περιοδείες και η προσωπική επαφή της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας με τους δημότες μας σε εργασιακούς χώρους, σε καταστήματα και καφετέριες, στην πόλη και στα χωριά του δήμου μας.

Σε όλες τις περιοδείες ο λαός του δήμου μας εκδηλώνει ζωηρό ενδιαφέρον να γνωρίσει τις θέσεις του συνδυασμού μας και κατανοεί πως μόνο με ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για να μπουν στην πρώτη γραμμή και να βρουν λύση τα πραγματικά προβλήματα των λαϊκών οικογενειών, του κόσμου της εργασίας, των συνταξιούχων, της αγροτιάς, των γυναικών και της νεολαίας, των κατοίκων στην πόλη και στα χωριά μας που ερημώνουν μέρα με τη μέρα.

Τα κλιμάκια της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Παναγιώτη Χατζησάββα και με τη συμμετοχή υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων τονίζουν την ανάγκη της συμμετοχής όλων των δημοτών στην εκλογική διαδικασία και καλούν όλους τους κατοίκους του δήμου μας να ψηφίσουν με μοναδικό κριτήριο τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα τους.

Ταυτόχρονα καλούν τον λαό του δήμου μας να βγάλει συμπεράσματα από τις προτεραιότητες των άλλων συνδυασμών (Βοργιαζίδη, Παλουκίδη, Κορωνά), οι οποίοι οραματίζονται δημοτικά αεροδρόμια, υδατοδρόμια και πολιτιστικές πρωτεύουσες, έργα που ακόμα και να γίνουν, οι δημότες δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν. Απεναντίας από αυτά τα έργα, που θα τα χρυσοπληρώσουν για μια ακόμα φορά οι δημότες, οι μοναδικοί ωφελημένοι θα είναι το αγροτικό, τουριστικό και βιομηχανικό κεφάλαιο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση επιμένει να θέτει στην πρώτη γραμμή των θέσεων και της διεκδίκησης την ανάγκη για έργα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, για σύγχρονα και ασφαλή σχολικά κτήρια και βρεφονηπιακούς σταθμούς, για δωρεάν χώρους στάθμευσης, για ελεύθερους χώρους πρασίνου και άθλησης (κολυμβητήριο, κλειστά γυμναστήρια), για την ανάγκη το Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας να επιστρέψει στον λαό και στους αθλούμενους δημότες, τη μείωση των δημοτικών τελών στα λαϊκά νοικοκυριά, στους μακροχρόνια ανέργους και στα μικρομάγαζα καθώς και το σταμάτημα της ερήμωσης, της εγκατάλειψης και της συγκοινωνιακής απομόνωσης των κατοίκων των χωριών μας, κ.ά.

Στις 8 του Οκτώβρη

σε Δήμο και Περιφέρεια

ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

για να έρθουν στο προσκήνιο

οι ανάγκες των πολλών

κι όχι τα κέρδη των λίγων