Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Νομικό Πρόσωπο «ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη


Βέροια, 8/4/2019

Περιοδεία πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 8/4 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με τη συμμετοχή του υποψήφιου δήμαρχου Βέροιας Γιώργου Μελιόπουλου αρχικά στο Νομικό Πρόσωπο «ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας» (κεντρικά γραφεία). Εκεί κατά τις συζητήσεις με τους εργαζόμενους ιδιαίτερα επισημάνθηκε η ανάγκη για αύξηση του προσωπικού με μόνιμες εργασιακές σχέσεις, ενώ έγινε και αναφορά στην ανάγκη κρατικής ενίσχυσης της Κοινωνικής και Αθλητικής πολιτικής, ώστε αυτή να μην επαφίεται στην φιλανθρωπία ή στην προσφορά της από τις τοπικές αρχές στη βάση την ανταποδοτικότητας.
Στην επίσκεψη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη τονίστηκε η άμεση ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό, και γενικότερα η ολόπλευρη στήριξή της από τη Δημοτική Αρχή ώστε να παίξει τον ευρύτερο πνευματικό της ρόλο, μιας και διαθέτει μοναδικές συλλογές (βιβλίων-μουσικής).
Στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη επισημάνθηκε η ανάγκη αύξησης του προσωπικού και η αποφασιστική κρατική ενίσχυση ώστε αυτή να λειτουργεί ουσιαστικά και απρόσκοπτα και χωρίς την ανάγκη κανενός είδους χορηγών.
 Αναδημοσίευση από Η Άλλη Άποψη