Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας στα γραφεία της Δ/νσης Β΄θμιας Εκπαίδευσης Βέροιας και στα καφενεία της περιοχής ΚΤΕΛ


Βέροια, 3/4/2019
Περιοδεία πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βέροιας - με τη συμμετοχή του υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Μελιόπουλου, του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Τσεχελίδη και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στα γραφεία της Δ/νσης Β΄θμιας Εκπαίδευσης Βέροιας και στα καφενεία της περιοχής ΚΤΕΛ.

Από την πλευρά των υποψηφίων τονίστηκε με έμφαση ότι η καθήλωση της ζωής μας στον σημερινό βάλτο δεν είναι μονόδρομος. Μπορούμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας, να απαντήσουμε στην επίθεση που δέχονται από την άρχουσα τάξη η ζωή και τα δικαιώματά μας. Ο λαός πρέπει να πιστέψει στη δύναμή του και να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, γιατί οι υποψήφιοι δεν υπόσχονται, δεσμεύονται πως θα καταθέσουν όλες τις δυνάμεις τους για την οργάνωση της πάλης του λαού μας, για να ανοίξει το δρόμος για νικηφόρους αγώνες.