Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου Βέροιας Γιώργου Μελιόπουλου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 20 Μαρτίου 2019 για τη "Λευκή Νύχτα"


Βέροια, 20/3/2019

«Ο Δήμος Βέροιας, συνδιοργανώνει με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας, την λεγόμενη «Λευκή Νύχτα» που την στηρίζουν και συνέβαλλαν στην προώθησή της, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Εργατικό Κέντρο Βέροιας. Με τα χάπενιγκς, τις μουσικές, τους ζογκλέρ επιχειρείται να παρουσιαστεί «Λευκή Νύχτα» ως μια δήθεν γιορτή και να αποκρυφτεί αυτό που είναι, προσπάθεια απελευθέρωσης του ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων με δυσμενείς συνέπειες στους εμποροϋπαλλήλους, στους μικρούς εμπόρους για να κερδίσουν λίγοι.

Πίσω από τις «Λευκές Νύχτες» έρχονται οι μαύρες ζωές των λαϊκών στρωμάτων του Δήμου μας, για τις οποίες όλοι οι παραπάνω έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης. 

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους τους μικρούς εμπόρους,, τους μικρομεσαίους αγρότες να μην στοιχηθούν πίσω από όλους όσους προανέφερα, αλλά να βάλουν μπροστά τις δικές τους ανάγκες. Για ζωή και δουλειά με δικαιώματα».

Γιώργος Μελιόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας με την Λαϊκή Συσπείρωση, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας.